Barnklockor

Det är en jättebra idé att ge en klocka till ett barn för det här är ett smycke som uppmuntrar till att lära sig klockan såväl som att följa med i scheman och annat som hänger på tid. Numera så finns det så många coola barnklockor att välja bland och många modeller ser rentav ut som miniatyrer av det som vi vuxna har på oss. Det här är smart för barn tycker som bekant om att klä sig i vuxnas kläder. Ta en titt på de fina fina barnklockorna som finns hos Mini in the Box. Utbudet inkluderar en massa kända figurer som Hello Kitty såväl som mer stilrena klockor i rätt storlek för barn.

När kan man börja med barnklockor?

Hur tidigt man ska börja med barnklockor beror förstås på barnet. En del ungar är väldigt tidiga med att vilja använda sig av den här typen av accessoarer medan andra alls inte bryr sig. Det man ska komma ihåg är att det kan ta tid innan klockan används på ett normalt sätt. Det här betyder att den kan sitta på en hel dag för att nästa dag användas som leksak i handfatet. När det här händer så är du glad att du satsade på ett billigare ur än att du köpte från ett dyrt märke.

Här är en fin barnklocka med Disney Cars motiv:

I skolåldern så är det bra att köpa en klocka för barn som har en vanlig urtavla. Det här behövs då man lär sig klockan. Digitala ur kan tyckas häftiga, och det särskilt av små killar men de är inte så pedagogiska. Det här är inget problem för det finns riktigt tuffa och snygga vanliga ur så det går alltid att finna något som barnet kommer att tycka om.

barnklockor

Låt barnet vara med och välja

Kom ihåg att barn också har åsikter om hur saker och ting ska se ut. Det är inte alltid så lätt att förstå det som händer i barnets vardag och även om man tycker att man har rimlig koll på mode så är det inte alltid att man förstår precis vad som är inne just nu på förskolan eller i första klass. Ett gott råd är att du låter ditt barn få se på modellerna som erbjuds hos Mini in the Box. Även om ni inte handlar från den butiken så kommer det här ge dig en god indikation om vilken typ av barnklocka som ditt barn vill ha. Om det är så att ni ser den perfekta klockan så är det ju bara att beställa och vänta någon dag på leverans.

Det är bra mycket lättare att sitta framför datorn eller med en iPad eller telefon för att se på olika modeller än att dra med sig barnet till en klockbutik, dessutom så är det mysigt att se på olika modeller tillsammans och prata om vilka som är fina och vilka som absolut inte är av intresse!

En fantastisk present

Även om ditt barn redan vet vilken barnklocka som är på gång så är det här en fantastisk present. Det är något alldeles särskilt med barnklockor för samtidigt som de kan vara så gulliga så ger de barnet en känsla av att vara lite äldre. Man måste ju vara stor för att behöva en klocka så när man får en så betyder det en hel del. Om det finns flera syskon i familjen så kan man beställa en klocka till varje barn samtidigt. Det här kan vara smart om det till exempel är så att en födelsedag snart ska firas och man har som tradition att ge något till alla barn och lite mer till den som fyller år.

Man kan också ge barnklockan till ett annat barn men då ska man verkligen säkra sig om att den har rätt stil och design. Om det är till ens egets barns kompis så kan det vara rätt så lätt att välja ut rätt stil tillsammans med sitt eget barn men annars så gäller det verkligen att ha fingertoppskänsla eller veta med säkerhet att barnet som man ger klockan till älskar Disney eller Byggare Bob.

Här är lite inspiration för en barnklocka till en pojke: