Hur ofta byter du klocka?

Klockan är ett smycke, det råder det inga tvivel om. Samtidigt är det många som går med samma herrklocka eller damklocka dag ut och dag in. Hur ofta byter du din klocka och är det inte dags för något nytt?

En klocka för varje dag

Det kan faktiskt vara underbart att ha många olika typer av klockor. En dag kanske du väljer en variant som är lite nättare och som passar bättre med din blus eller skjorta. Nästa dag vill du ha något sportigt som kommer att klara av eftermiddagens träningspass.

Det finns klockmodeller som kommer med olika armband. På vis kan du få ditt ur att se olika ut och passa bättre ihop med olika kläder och andra smycken och accessoarer som du har.

När klockan börjar se dassig ut

Den där vita sportklockan är inte längre så vit. Du har inte tänkt på det men när du jämför med nya klockor med samma färg inser du att det ser dassigt ut. Även om ditt herrur eller damur fungerar precis som det ska kan det vara dags att byta.

Det finns klassiska modeller som aldrig blir fula eller dassiga. När armbandet är av en ädelmetall kan du ju putsa upp för att det ska bli fint igen. Men gummiarmband kan bli trista med tiden. Antingen byter du armbandet eller så är det dags för en helt ny klocka, så kul ju!