När man inte längre står ut med en viss klocka…

Klockor är inte så sällan presenter och då kan det förstås bli så att vissa känslor sammanlänkas med ett visst ur. Om man sedan inte längre vill ha något med dessa känslor att göra så står man med en klocka som man inte längre blir glad av att se. Vad ska man göra då? Här kommer några förslag på hur du kan göra dig av med en viss klocka…

  • Sälj den! Gå till en pantbank om klockan har något andrahandsvärde och gör dig av med den. Köp en ny klocka som är lika fin men helt utan några som helst kopplingar till andra människor. Om det blir en begagnad klocka så är det förstås så att den kanske kommer med känsla av personen som ägde den först…
  • Ge bort klockan. Du kan också ge bort klockan till någon som inte har en aning om när du fick uret och av vem. Kanske har du ett syskon eller någon annan i familjen som skulle bli glad för ett nytt märkesur.
  • Välgörenhet. Ett annat hett tips är välgörenhet. Gå förbi en tiggare och droppa din klocka i koppen. Det här lär garanterat få lite förvånad respons men det är bara att gå vidare och aldrig se tillbaka på klockan eller det som den stod för. Den som fick klockan kan ju gå till en pantbank och få en peng eller välja att använda klockan som den är.

klockor

Om du sitter med en klocka som påminner om något trist så kan du skratta lite åt den här break up videon, bli på gott humör igen och sedan skaffa en mycket snyggare och coolare klocka.

Och killen säger “some day she will thank me…” Där kunde hon ha kastat ett eventuellt ur rakt ner i ravinen, eller nja efteråt kanske!