Var tillverkas Armani klockor?

Om du har köpt en Emporio Armani klocka som är gjord i Kina så kanske du är rädd för att det här är en piratkopia. Om man köper klockan från en oseriös säljare online så är det klart att man kan råka ut för piratkopior men du ska veta att Armanis klockor tillverkas både i Kina och i Schweiz. 2014 så kom nyheten att Armani klockor började tillverkas i Schweiz med en unik design och det här har lett till lite förvirring på nätet. I och med att en del klockbutiker hävdar Schweiz som tillverkningsland och andra Kina så får man intrycket av att det finns ett fel någonstans. Det gör det alltså inte då båda länderna är aktuella för dessa vackra klockor.

armani klocka

Vad gäller din Armani klocka och om den är äkta så ska du ha fått någon form av bevis på detta då du köpte. Ett kvitto är en bra start. Utan kvitto så är något skumt såvida du inte köpte en begagnad Armani klocka via Ebay eller Blocket.

Sedan så är det förstås så att Emporio Armani kan utveckla och börja tillverka i nya länder så i framtiden så kanske du kommer att finna att klockorna tillverkas på helt nya platser. Så är det helt enkelt och det får man vara medveten om. Något som kan kännas lite märkligt är att en billig kopia kan tillverkas i precis samma fabrik som en dyrare klocka. Så det är inte nödvändigtvis så att tillverkarland Kina betyder att man inte har fått äkta vara.

I den här videon så får du tips om hur du kan se om en Armani klocka är äkta.